Critane Sardot manggon ing perumahan tipe RSSSSSSS (Rumah
Sangat Sederhana Sekali Sampai Selonjor Saja Susah)

Wengi iku sakwise muleh
kerjo,sardot klekaran neng pawon amargo kesel..

Nanging lagi wae sing
klekaran,sardot keganggu suoro wong karaoke dangdutan soko
tonggo ing sebelah..

Trus Sardot marani tonggone sing jenenge
sodron kuwi..

Sardot : hooii mas,,yen nyanyi iso alon2 ora?? suaramu ra poliponik,,ojo seru2..

Sodron : kowe aneh mas..sing nyanyi aku kok sing sewot malah kowe??

Sardot : Yen suaramu penak,aku yo ra sewot mas…suoro koyo bledek
watuk ngono kok bangga…?? goro2 suoromu,kucingku dadi ra doyan
mangan..

Sodron : gayaaamu mas…emang suoromu wes apik piye?? paling yo koyo suoro kendang jebol..

Sardot : kowe pengen ngerti suoroku to..?? tapi sorry wae aku ra
hobi lagu dangdutan,,wes kuno..

Sodron : njut lagu senenganmu opo..??

Sardot : aku seneng lagune WEST LIFE kae…ngerti ora??

Sodron : yo ngerti lah..sing terkenal lewat lagu MY LOVE kae to..?? aku
yo ngefans karo west life..

Sardot : iyo…saiki ono lagune west life sing paling anyar…judule MY BOOK..

Sodron : mosok to mas..kok aku durung krungu yo..lagune piye mas..
(penasaran)

Sardot : kowe pengen krungu lagune ??

Sodron : iyo mas,,cepet ndang nyanyio lagu MY BOOK kuwi
(tambah penasaran)

Sardot : yo wes aku tak
nyanyi…rungokno yo lagune west life sing judule my book iki…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
– My book lagi…aah…My book lagii..
– Judi lagii…aaah…judi lagiii..
. kau ajak teman2 tuk My book brsamaamu..
. Kau ajak teman2 tuk judi
brsamamu…
– My book lagii…aaah..
.
.
….Plaaaakk…(sodron nguncali wajan neng lambene sardot)

(dari : http://www.facebook.com/pages/PUSATE-PARIKAN-DAGELAN-WONG-JOWO/252222938154235)