Paling enak yen malem minggu iso ngobrol karo pacare..

Kuwi ugo sing dialami Sardot karo Juminten,,
Opo maneh yen malem minggune hawane pas adem margo grimis..wes
jiaaan mantep pokok’e…

Sardot : dik jum…

Juminten : nopo mas…

Sardot : bengi iki suasanane mendukung tenan yo dik..

Juminten : iyo mas,,paling cocok ngobrol karo sampean mas..

Sardot : iyo dik..hawane adem saknaliko dadi anget dik…tapi aku iseh adem dik…umpomo…..

Juminten : umpomo opo mas..

Sardot : Umpomo aku karo ndekep (mendekap) kowe ngono piye dik..

Juminten : ojo disek yo mas..

Sardot : opo kowe ra tresno aku dik..

Juminten : aku tresno sampean nganti tekaning patiku mas..

Sardot : yen pancene kowe
tresno..ngopo kok aku gk entuk ndekep kowe dik,,,opo kowe tego yen aku mati kademen..

Juminten : ojo ngomong koyo ngono mas…sakjane aku yo ra tego yen
sampean kademen…nanging..

Sardot : nanging opo dik…iki mumpung sepi dik…

Juminten : emoh mas..suk emben wae yo mas..

Sardot : ayo to dik…mumpung bapakmu gak neng ngomah..

Juminten : emoh mas…eling mas..eling…

Sardot : aku yo eling dik,yen aku karo kowe durung nikah…tapi saiki aku pengen ndekep kowe tenan dik..

Juminten : ora margo durung nikah mas..tapi elingo mas yen aku karo
sampean….,. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
…SAIKI MUNG NGOBROL LEWAT
HP….trus piye sing mu arep ndekep
aku mas??? .
.
.
.
(Sardot tibo soko amben trus nyakar2 gulinge)

(dari : http://www.facebook.com/pages/PUSATE-PARIKAN-DAGELAN-WONG-JOWO/252222938154235)